5蚊嘅快餐!!!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

你地有冇谂到,响广州可以吃到5蚊一个的快餐呢!两荤一素,味道拍得上妈子煮的住家饭!

昨晚上课前我见有少少时间,就谂住话去祭祭个肚先啦,事旦行左入去一间学校附近的餐馆

哇~~~人满为患啊(学生哥仲要上晚自习,所以都系响出边吃饭)

“老板,一个饭,几钱?”

“5蚊!”————有D反应唔过黎,我仲问多左一次,答案一样!

抱住试下的心态,点知入口的菜——有住家的味道啊!再睇睇,青菜很嫩,冇变黄:肉质鲜嫩,入味!

抵你甘好生意的!

依家的物价咁高,呢间餐馆可以唔升价的照做生意,真系——有良心!

有良心嘅人煮出来嘅野都特别好吃嘅!
————————————————————————————————————————————————————
   PS:发个帖好难哦,光标唔可以用鼠标去控制吗?而菜单栏的加粗、倾斜、字体等等选项都无法使用吗?

系边度噶,我都想去试下啵

回复 沙发 季若羡舞 的帖子

在番禺,绝对物有所值!